Nieuws uit Opwijk

Opwijk
Opwijk

Nieuws uit Opwijk

Gezellig gezinsontbijt bij Gezinsbond

19/02/18 01:57 - De schuur van het Gemeenschaps- centrum Hof ten Hemelrijk liep zondagmorgen goed vol voor een rijkelijk gevulde ontbijttafel. Er waren ovenverse broodjes, gekookte of gebakken eitjes, fruit en vlaai.

Willy Segers is nieuwe Grootmeester van de Orde van het Gulden Masker

19/02/18 01:57 - Willy Segers uit Opwijk is benoemd tot Grootmeester van de Orde van het Gulden Masker. Zo wordt zijn belang voor het amateurtheater beklemtoond.

Cafetaria Spechteshof opnieuw open

17/02/18 01:57 - Gisteren om 11 uur ging de cafetaria van gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk (Spechteshof) weer open. Nadat de uitbaatster Eliane Laurent begin december afscheid nam, stond het café leeg. Met onderwijzeres Venessa De Paduwa (40) werd een nieuwe uitbaatster gevonden, maar het gemeentebestuur wilde van de gelegenheid gebruikmaken om het gebouw eerst grotendeels te renoveren.

Dolle pret op sneeuwklassen

17/02/18 01:57 - Het zesde studiejaar van vrije basisschool De Knipoog (de vroegere Sint-Pietersschool) in Mazenzele beleeft een dolle krokusvakantie op de 1.900 meter hoge Schatzberg in Oostenrijk, waar ook hun leeftijdsgenoten van de vrije basisschool 't Luikertje uit Nijverseel pleisteren.

Gemeente en OCMW zoeken inspiratie bij 1.400 inwoners

16/02/18 01:57 - Op initiatief van de gemeentelijke administratie organiseren het gemeente- en OCMW-bestuur een burgerpeiling bij 1.400 willekeurig gekozen inwoners. Dat is een kleine tien procent van de bevolking.

N-VA deelt chocolaatjes uit voor Valentijn

16/02/18 01:57 - Naar jaarlijkse gewoonte deelden aanhangers van de N-VA woensdag voor dag en dauw opbeurende chocolaatjes uit aan de pendelaars in het station ter gelegenheid van Valentijn. Deze voormiddag doen ze nog een rondgang op de wekelijkse markt.

Cafetaria Spechteshof heropend

15/02/18 23:56 - De cafetaria van het Hof ten Hemelrijk is donderdag 15 juli om 11 uur weer open gegaan. Dat is goed nieuws voor het Gemeenschapscentrum en de optredens die er plaatsvinden..

Canicrossers erg in trek op huldigingen

15/02/18 01:57 - Canicrossers reizen tegenwoordig de halve wereld rond om samen met hun prijsdieren aan hun trekken te komen in de meest prestigieuze wedstrijden en kampioenschappen. Elk jaar zijn ze dan ook niet weg te slaan op de gemeentelijke huldigingen. Hun troeteldiertjes moeten ze echter thuis laten.

Komiek William Bouva zet vriendelijkste handelaars in de bloemetjes

14/02/18 06:00 - Maandagavond kregen handelaars uit Opwijk en negen andere gemeenten uit de regio een award uitgereikt voor ‘vriendelijkste’ handelaar. Komiek William Bouva was de geknipte gastheer. De burgemeesters van Asse, Meise en Opwijk tekenden present.

Coene en Koen nieuwkomers bij CD&V

13/02/18 01:57 - CD&V heeft twee nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen: Coene en Koen. Marleen Coene is de weduwe van opticien Herman De Beul. Koen Vandensteen is muzikant en wegentoezichter bij het Agentschap Wegen en Verkeer.

Zelf nieuws uit Opwijk?
Deel ervaringen over OpwijkOpwijk

„ Uw gids door Opwijk op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken